The Definitive Guide to istiridye mantar tohumu
The Definitive Guide to istiridye mantar tohumu
Blog Article
Siparişiniz ile birlikte dimensions gardenımcı olması için mantar ekimi ve yetiştirilmesi hakında bilgiler bulunan bir ekim klavuzu gönderiyoruz. Mantar yetiştiriciliği hakında Helloç bir şey bilmeyen…
Kurutulmuş Carolina Reaper biberi satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı önemli faktörler vardır.
İstiridye mantarının toplanması ve bekletilmesi sırasında ağırlığının azalması ve sonunda satılamaz hale gelmesi, üreticiyi zorlayan ancak mantar toptancılarının elini güçlendiren bir durumdur.
İstiridye mantarı kuluçka ve hasat dönemlerinde farklı sıcaklık ve nem değerleri isteyen bir mantardır. Bu nedenle üretim yapılan ortamın şartlarının kontrol edilebilir ve istendiği gibi değiştirilebilir olması gereklidir.
Kullanımı Kolay: Sıvı konsantreyi suyla seyreltin ve anında sonuç almak için bitkilerinize uygulayın.
Ya da hazır olarak satılan kuzu göbeği mantarı yetiştirme kiti kullanabilirsiniz. Bu kitlerin içerisinde kuzu göbeği mantarı nasıl yetiştirilir başlıklı bir kitapçık sizlere gönderilir. Ancak sizing sadece tohum satın alarak nasıl kuzu göbeği mantarı yetiştiriciliği yapabileceğinizi anlatalım.
Kanser ile ilgili kesinleşmiş bir faydası olmasa da bazı araştırmalar kanser önleme advertisementına etkili olabileceği fikrini ortaya atmaktadır.
Carolina Reaper biberini acıyı seviyorsanız, farklı acı seviyelerini denemek istiyorsanız ya da arkadaşlarınıza şaka yapmayı planlıyorsanız kesinlikle almalısınız.
Bu nedenle mide problemi olan ya da acıya hassasiyeti bulunan kişilerin Carolina Reaper yememesi uzmanlarca vurgulanıyor. Bu biberden yiyen herkes biberin nasıl deli bir acıya olduğunu belirtiyor. Acı yakıcı olsa da faydası ve lezzetiyle her zaman cezp etmeyi başarıyor. İşte Carolina Reaper böyle bir biber, tanışmaya hazırsanız eğer içerisinde five tane olan Carolina Reaper biber paketimizden sipariş edebilir, efsane acının tadına bakabilirsiniz.
Uzun yıllar boyunca kuzugöbeğinin nasıl yetiştirileceği bilinmiyordu. 1982 yılında Ower isimli araştırmacı, laboratuvar koşullarında bu mantarı yetiştirmeyi başardı ve üretim tekniği konusunda patent aldı.
Bu aktarmalar sırasında kompostta birşey eklenmez Yalnızca kompostun kuruyan dış yüzeyleri ıslatılarak nemini kaybetmesi önlenmiş olur.
Ticari üretimi haricinde hobi olarak da evde istiridye mantarı yetiştirme şansı vardır. Böylece 4 kişilik bir ailenin istiridye more info mantarı ihtiyacını evde karşılayabilirsiniz.
Buhar kazanıyla yapılan bu işlem sayesinde, yetişen mantarların sağlığı riske atma gibi bir ihtimali olmaz.
Burada dikkat edilmesi gereken nokta ikinci flaş sırasında daha az mantar toplanacak olmasıdır. Bu da maliyetleri ve üreticinin nakit dengesini bozabilir.